سایت تفریحی روبکا Secrets
کاخ گلستان دارای بخشهای مختلفی همچون ایوان تخت مرمر، تالار سلام، تالار آینه، تالار برلیان، عمارت بادگیر، تالار الماس، کاخ شمسالعماره، کاخ ابیض، تالار سفرهخانه، خلوت کریمخانی و تکیه دولت است و همچنین بخشهای فرهنگی و تاریخی مانند کتابخانه نسخه خطی و چاپی دارد.آدرس: خیابان امام خمینی، بعد از خیابان شیخ هادی، جنب بانک ملت، پلاک ۲۵۱
سلام به نظرم بازی آنلاین اگه انجام میدید کتاب هم بخونید اما نه هر کتابی چون خودم هم مثل شما نوجوان هستم متوجه هم که بعضی کتاب ها متنشون روان نیست و در کنار بازی که میکنید روزی نیم ساعت کتاب بخونید البته میتونید موضوعش رو جوری انتخاب کنید که خسته کننده نباشه مثلا دوتا کتاب طنز یه کتاب که مطلب هرچند کوتاه باشه متن مفیدی باشه
در این موزه میتوانید ساعت شخصیتهای معروفی مانند پرفسور حسابی و ناصرالدینشاه قاجار را ببینید. در موزه ساعت، زیبایی هنر و معماری ایرانی را در گچبری، معرقکاری، گچبری و گره چینی آن میبینید و حس میکنید.
عمارت سلطان بیگم؛ عمارتی با آیینهکاریهای پرزرقوبرق
آدرس: تهران، میدان امام خمینی، خیابان فردوسی، نرسیده به چهارراه استانبول.
۳) یادگیری آلات موسیقی به صورت خودآموز و از طریق ویدیوها و نرمافزارهای آموزشی
موزه مارکوف با بخشهای کتابفروشی، زورخانه، مرکز اسناد، گالری موسمی، کافه گالری و سالن اجتماعات
باغ موزه مینیاتور همانطور که از نامش برمیآید، جاذبههای دیدنی ایران را در قالب ماکتهایی با مقیاس سرگرمی یک بیستوپنج اندازه واقعی به شما نشان میدهد. ارگ بم، گنبد سلطانیه، پاسارگاد، تخت جمشید، گنبد قابوس و… از ماکتهای دیدنی موجود در این باغ هستند و اطراف ماکتها را پوشش گیاهی سرسبزی احاطه کرده است.
دریاچه چیتگر یکی از جاهای دیدنی تهران است که برای شما فرصت تفریح در فضایی خوشآبوهوا را فراهم میکند. این دریاچه که با نام دریاچه خلیج فارس شناخته میشود، بزرگترین دریاچه مصنوعی ایران به حساب میآید. در فضای ۱۳۰ هکتاری دریاچه چیتگر میتوانید سراغ انواع تفریحات مانند قایقسواری، ماهیگیری، دوچرخهسواری، شهربازی، کارتینگ، سیرک و زیپلاین بروید.
پول + روغن بنفشه + خروجی شتر نر و گوسفند ماده = پکیج مورد علاقه یک فروند… :))
آدرس: تهران، خیابان کریم خان زند، ابتدای خیابان نجات اللهی
دیگه انگشت کردن تو عقاید همدیگه رسم میشه. تنها راه درمانشم همینه که محلشون ندی کار خودتو بکنی
موزه ارتباطات همان موزه پست و مخابرات است که شما را به تماشای ابتداییترین وسایل ارتباطی مثل تمبر، تلفن، تلگراف و… میبرد.